Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Industribygda Leksvik

Teknologi - Klikk for stort bilde Den store andelen av høyteknologiske industribedrifter setter Leksvik i en særstilling. Nærheten til Norges teknologihovedstad Trondheim gir god grobunn for videre vekst innen dette området.

Høyteknologiske bedrifter

Leksvik-bedriftene opererer på mange markeder, og flere har kunder over hele verden.
Det er stor etterspørsel etter folk med fagutdanning i maskintekniske og mekaniske fag. Næringslivet kan ellers tilby utfordrende oppgaver for folk med markedsførings-, økonomi- og ingeniørbakgrunn.

Fosen Innovasjon


Fosen Innovasjon AS er et utviklingsselskap og en næringshage som er med i SIVA sitt næringshageprogram.  Her finner du en oversikt over Industribedriftene som er med i næringshagen.

Fosen Innovasjon er en del av Næringsalliansen på Fosen. Næringsalliansen arbeider for økt vekstkraft og verdiskaping på Fosen.

Fosen Industriforum 


Fosen Industriforum er et fellesskap av industribedrifter med spisskompetanse innen alt fra metall- og plastbearbeiding via produksjon av ulike verktøy, til produksjon av avansert elektronikk og skip.
Vi representerer 30 bedrifter med til sammen over 1000 ansatte, og med en total omsetning på over 2 milliarder NOK.

Fosen Industriforum deltar i Næringsalliansen for Trondheimregionen (NAT).

Sist endret 04.02.2016
Fant du det du lette etter?