Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Frivilligsentralen

Frivilligsentralen LOGO - Klikk for stort bilde

Frivilligsentralen  er en møteplass for mennesker og organisasjoner som ønsker å gjøre en frivillig innsats og for mennesker som har behov for hjelp. 

Sentralen skal bidra slik at innbyggere i Leksvik trives og får lyst til å bo i kommunen, uansett alder. Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva vi kan gjøre, sentralen vil bli formet av de som bruker den. Vi er derfor avhengig av å få innspill fra innbyggere, lag og organisasjoner om hva de ønsker å bruke oss til. Vi er også avhengig av å få frivillige til å stille opp når vi har behov for det

Flyktningeguide i Leksvik

Å være flyktningeguide for et menneske som har bosatt seg i nærmiljøet ditt er en svært viktig oppgave og en stor berikelse. Kontakt Frivilligsentralen for mer informasjon. Oppgaven behøver ikke ta mer tid enn et par timer i uken. Man får opplæring.

Kjøring til ulike arrangement

Vi trenger folk til å kjøre på ulike arrangement.  

Aktivitører ved sykehjem/eldresenter i kommunen

Sentralen ønsker å bidra med forskjellige ting på sykehjemmene/eldresentrene i kommunen med for eksempel høytlesning, besøksvenn, gå tur, sang og musikk, hjelpe til ved tilstelninger, bilturer i nærområde, butikkturer og lignende. Har du andre tips om aktiviteter, eller kan bidra med noe av dette så ta kontakt.

Datakurs

Nybegynnerkurs i data vil bli startet igjen på nyåret, kurset vil bli lagt opp helt enkelt slik at man lærer seg det mest brukte på data. Her er det bare å melde seg på til Frivilligsentralen.

Småjobber

Frivilligsentralen får inn mange småjobboppdrag, spesielt er det mange som trenger hjelp til plenklipping. Her er det muligheter for for eksempel ungdommer å tjene seg litt penger. Er det noe du kan tenke deg å bidra med eller trenger hjelp til, så si i fra, sentralen formidler kontakt videre.

Vi oppfordrer lag/organisasjoner, enkeltpersoner til å ta kontakt med sentralen for mer informasjon. Frivilligsentralen stiller gjerne opp på medlemsmøter/styremøter for å informere om sentralen.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å bidra!

Sist endret 14.04.2016

Kontakt

Bård Hindrum
Leder Frivilligsentralen
91379984
Fant du det du lette etter?