Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fritidstilbud

Her har vi samlet et utdrag av fritidstilbud i kommunen.

Her kan du se fritidsaktiviteter i Indre Fosen (Leksvik og Rissa kommuner)

Frivilligsentralen i Leksvik er også behjelpelig med å formidle hva som skjer i kommunen vår.

Idrett

Leksvik har mange muligheter for de som er glad i idrett; fotball, handball, badminton, friidrett, orientering og ski. Vi kan også friste med en fin kunstgressbane i Trøa, to idrettshaller og ballbinger ved begge skolene våre.
Les mer på sidene til Leksvik IL og Vanvik IL.

Vanvikanhallen
Vanvikanhallen er en unik idrettshall med anlegg for en rekke idrettsaktiviteter samlet under ett og samme tak.
Hallen består av en egen fotballhall med 60×40 meter kunstgressdekke, 60 meter løpebane med tartandekke, 40×20 meter flerbrukshall, squashhall, en 9 meter høy klatrevegg med ulike vanskelighetsnivåer og trimrom med styrkeapparater og spinningsykler. I anlegget finner man også 4 garderober og et eget sosialt rom med kjøkken, TV og internett.

Tilgang til squashhall, løpebane, trimrom og klatrevegg dekkes av ulike medlemskap i hallen. Fotball- og flerbrukshallen leies ut til lag, bedrifter og grupper. Les mer her.

Leksvik kultursal 

Kinotilbud Bygdekinoen
Leksvik Teatertrupp
Der fekk du - Klikk for stort bilde Leksvik Teatertrupp er en amatørteatergruppe i Leksvik. De har som formål å gi truppens medlemmer mulighet til best mulig å utvikle sine interesser innenfor drama og teater.
Truppen er en ung spire i det ellers etablerte teaterfylket vårt og det er stor variasjon i omfang på oppsetningene. Dette er et kjempefint fritidstilbud til både store og små.


Skyting
Vi har innendørs- og utendørsbaner i kommunen, og to skytterlag; Leksvik Skytterlag og Vanvik Skytterlag. På Meskogen finner man også leirduebane.

Seterbygda  - Klikk for stort bilde Seterliv
Leksvik Seterlag består av flere setre. På deres hjemmeside kan du lese om og se bilder fra den enkelte seter. Du kan også finne ut hva slags tilbud den enkelte seter har og hvilke aktiviteter som foregår på setra i sommer. Du kan lese nyheter og lære litt om seterhistoria i Leksvik kommune. I tillegg finner du alle setrene på kart og kan få få detaljert veibeskrivelser for å komme dit.

Amcar Leksvik
Klubbens formål er å samle personer i Leksvik og omegn som har en felles interesse for amerikanske biler, og andre kjøretøy som det ikke går tretten av på dusinet.
Medlemmer trenger ikke selv å eie noen spesiell kjøredoning, man er uansett velkommen i miljøet. Amcar Leksvik legger stor vekt på trafikksikkerhet og holdninger i trafikken, samt å ta vare på motorhistorisk kulturarv ved å bevare eldre kjøretøy som ellers ville gått tapt.
Klubben har blant annet arrangert motordag på Grønsjøen og kjøreturer for de eldre i kommunen.

Amcar Leksvik er tilknyttet Amcar Norge.

Munkstigen
Munkstigen - for alle! - Klikk for stort bilde Rita Rosvoldaune Munkstigen klatresti ligger like ved fylkesvei 755, mellom Vanvikan og Leksvik, ca. 20 minutter kjøring fra Rørvik fergeleie.
Er du i normal fysisk form, og ønsker en utfordring i hverdagen med flott natur, er dette noe for deg. Dette er Nord-Europas lengste klatresti, hele 950 meter. Klatringen tar normalt ca 3-5 timer, om du spurter opp eller tar deg god tid og nyter utsikten er opp til deg. Kjempeflott tur for lag, foreninger, arbeidskollegaer, skoleklasser, studentgrupper, idrettsgrupper osv.
Les mer her.


Dykking
Leksvik har flere fine muligheter for dykking, og også egen dykkeklubb.Trondheimsfjorden har klart vann og er derfor fin å dykke i. 10 minutters båttur fra Hindrum Fjordsenter finner man fine dypvannskoraller på bare 25-30 meters dyp, noe som er svært unikt.

Sang og musikk

Corlex - Klikk for stort bilde I kommunen har vi kor både for barn og voksne. Barnekoret YES! er for barn fra 4. klasse og oppover. For voksne har vi Corlex, Stranda Mannskor og Stranda Gospel.
Leksvik Trekkspillklubb og Toraderan spiller ofte for et lydhør publikum.

Leksvik Linedanceklubb og Leksvik Seniordans er populære klubber, og har mange medlemmer med dansefot.


Jakt og fiske
Kommunen har mange fine områder for jakt og fiske. Leksvik Bygdeallmenning kan bistå med utleie av båter for vann, fiskekort og jaktmuligheter.
For fantastisk havfiske kan man kontakte Hindrum Fjordsenter. Senteret ligger lokalisert ved Trondheimsfjorden, mellom Leksvik og Vanvikan.

Fiskejente  - Klikk for stort bilde

   

Fant du det du lette etter?