Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tiltak funksjonshemmede

Dette er en enhet som er nært beslektet med hjemmetjenesten. Enheten tilbyr ulike typer tjenester til mennesker med utviklingshemming og/eller alvorlige psykiske lidelser.

Alle ytelsene er individuelt tilrettelagt og vil derfor variere i omfang og innhold. Dette er alt fra livslang oppfølging i bolig, avlastning og aktivisering. Tiltakene er i stor grad rettet mot voksne, men også barn som har behov for tjenester kan få det her.

Tjenesten har tilknyttet eget dagsenter og benytter i tillegg Kroa produkter som tjenesteleverandør. Enheten drifter også gjenbrukstorgene i Leksvik og Vanvikan.

Det er oppbygd flere leilighetskomplekser som i stor grad benyttes til dette formålet, men i tillegg er det også bruk av selvstendige leiligheter. Leilighetskompleksene er ved Ytter Myran og Rønningstad.

Det er i stor grad tilknyttet eget personale til leilighetskompleksene, men utøver tjenester i tett kontakt med hjemmetjenesten og sykehjemmet.

Avlastning i hjemmet i forhold til barn, omsorgslønn etc. administreres under psykisk helsetjeneste.

Sist endret 05.12.2016 11:35

Kontakt

Trude Merete Hellandsjø
Enhetsleder tiltak funksjonshemmede
74853669
Fant du det du lette etter?