Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fysioterapi og ergoterapi

Telefon ekspedisjon:                      74 85 52 39
Åpningstider mandag – fredag:     08:00–15:00


Timebestilling: 748 55 239

Kontakt oss vedrørende behov for fysio- og ergoterapitjenester i kommunen. Vi organiserer også hjelpemiddelformidlingen i kommunen. Dette kan være søknad, tilpasning og hjemkjøring av hjelpemidler, utlån av hjelpemidler for en kort periode, reparasjon av disse etc.
Vi har ikke døgnberedskap på dette, så kontakt må skje innen ordinær åpningstid.

Henvisning:


For barn fra 0 til 20 år:
Alle leger, helsesøstre, barnehagepersonell, lærere og personell fra 2. linjetjenesten kan henvise barn fra 0-23 år.
De foreskriver henvisningen med opplysninger vedrørende personalia og problemstilling. Spesiell henvisning fra lege kan i tillegg kreves.
Barn betaler egenandel fra 12 år.

For voksne:
Henvisning fra lege kreves.

Rehabilitering:
Det jobbes i tett samarbeid med hjemmetjenesten, helsetunet og andre involverte når det gjennomføres rehabiliteringstiltak. Koordinerende enhet ligger under psykisk helse, men det er bare å ta kontakt med oss ved spørsmål rundt rehabiliteringstiltak.

Hvem er vi?


Nina Rørslett er ansatt som ledende fysioterapeut i 80 % fast stilling. Hun arbeider kurativt, forebyggende og med habilitering for barn/unge. Hun er enhetsleder for fysio- og ergoterapiavdelingen, og gir også undervisning og veiledning.

Øystein Hindrum Sæther er ansatt som fysioterapeut i 50 % fast stilling. Han jobber  med kurativt og forbyggende arbeid samt habilitering/rehabilitering for voksne og eldre.

Linn Solveig Wilhelmsen jobber som fysioterapeut i 80 % stilling. Hun jobber med kurativ virksomhet, rehabilitering av voksne og eldre og forebyggende arbeid.

Stine Kobberrød er ansatt i 20 % engasjement som ergoterapeut og jobber hver torsdag. Hun jobber med mennesker i alle aldre, som på grunn av sykdom eller andre årsaker har nedsatt funksjon/bevegelsesevne og har behov for bistand til å fungere trygt og mest mulig selvhjulpen i eget hjem, eller samfunnet for øvrig.

Besøksadresse:

Framnesveien 23, 7120 Leksvik
 

 

 


  

 

 

 


 

Sist endret 23.05.2016
Fant du det du lette etter?