Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Brannvern og feietjeneste

Alle oppgaver tidligere utført av kommunens brannvesen ivaretas nå av Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS (TBRT), som beredskap, forebyggende brannvern og feietjeneste.
Henvendelser rettes til TBRT på tlf 72 54 76 00 eller e-post postmottak@tbrt.no

I 2016 kom det et lovkrav om at også fritidsboliger skal feies. Det er Trøndelag brann- og redningstjeneste (TBRT) som organiserer og utfører tjenesten. Ta kontakt med dem for spørsmål om feiing av din bolig eller fritidsbolig. Se TBRTs kontaktinformasjon her

Les mer om hyttefeiing her.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS (TBRT) er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Klæbu, Leksvik, Rissa, Oppdal og Rennebu kommuner.  

  • Arrangement over en viss størrelse, for eksempel fakkeltog, er meldingspliktig.
  • Bålbrenning, avfyring av og handel med fyrverkeri er søknadspliktig. Avfyring av fyrverkeri er søknadspliktig hele året unntatt nyttårsaften. Håndtering av farlig stoff over en bestemt mengde er meldingspliktig overfor DSB.
  • Arrangement skal meldes TBRT i god tid før arrangementet avvikles.
  • Arrangement som foregår i bygg eller på steder som ikke er godkjent til slik bruk, skal meldes brann- og redningstjenesten.
  • Bålbrenning søkes


Søknads- og meldingsskjema, samt nærmere informasjon, finner du på TBRTs hjemmeside
 

Årsrapport 2015  (PDF, 10 MB)
 

Fant du det du lette etter?