Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Steinvegen barnehage - i Leksvik sentrum

steinvegenbarnehage.JPG - Klikk for stort bilde Steinvegen barnehage er en privat barnehage med basene "Storstein 3-6 år" og "Småstein 0-3 år". 
Vi tilbyr 3-, 4- og 5-dagers plass.

Åpningstider:

Mandag - fredag: 06:30 – 16:30

Telefon:

74 85 75 75
Styrer Janne Løkken Aanonli: 47 28 98 32

Avdelinger og alder:

"Storstein" 3-6 år og "Småstein" 0-3 år.
Vi tilbyr 2-5 dagersplass, samt turnus.

Hverdagen i Steinvegen barnehage:


Steinvegen er en sentrumsnær barnehage som legger stor vekt på turer i nærmiljøet, eksempelvis  fjæra, skogen, idrettshall, idrettsplass, serviceinstitusjoner og bondegårder. I tillegg har vi et stort uteområde med rikelig plass til store og små.

Barnehagens lokaler har et lyst og hjemmekoselig preg, og består av grovaktivitetsrom, formingsrom, kjøkken, stue og dukkekrok.

Steinvegen barnehage AS er en barnehage som arbeider for å gi barna en trygg og verdifull hverdag. Vårt mål er at hvert enkelt barn skal få oppleve trygghet, trivsel og respekt i samspill med jevnaldrende og personalet i barnehagen.

Steinvegen barnehagen er en privat barnehage startet i 2005 av Lena Sneeggen og Janne Helen Løkken Aanonli, som eier og driver barnehagen.

Besøks-  og postadresse:

Steinvegen barnehage
Steinvegen
7120 Leksvik

 

 

  

Sist endret 10.02.2017
Fant du det du lette etter?