Ras i Leksvik

Det har gått et ras på Hjellup i Leksvik.  Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside.

Publisert 20.06.2018
Kommunelogo

Det har gått et ras i Hjelopveien i Leksvik. Kommunens kriseledelse er satt.
Oppdatert kl. 20:35.

Publisert 20.06.2018

På den kommunale parkeringsplassen i Vanvikan står det nå biler uten registreringsnummer. Disse må fjernes.

Publisert 15.06.2018

HUNT 4 (helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag) er ferdig i Leksvik. Nå inviterer HUNT til et tilleggsprosjekt som skal se på sammenhengen mellom menneskers og dyrs helse.

Publisert 13.06.2018
Botn

Snart skoleferie? Bli med på aktiviteter i Rissa og Leksvik!

Publisert 11.06.2018

Hvor mye vilt blir tildelt i 2018? Hvordan er planene for Skavelmyra industriområde, Hindrem hage hyttefelt, Haltvollhaugen og Årnset vest?

Publisert 06.06.2018

Daglig leder Vidar Johansen ønsket velkommen til åpen dag og offisiell åpning av helsefortet i Hasselvika.

Publisert 06.06.2018

Oppdatert informasjon fra Rissa vannverk SA:

Publisert 04.06.2018

Har du/dere hatt utgifter i forbindelse med frivillig opprydding av herreløst marint avfall? Da kan du/dere søke om refusjon!

Publisert 01.06.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Antall ungdomsskoler i kommunen, Fosenvegprosjektet, valg av renovasjonsselskap, årsregnskap og økonomisk status. Se alle sakene politikerne skal behandle i vårens siste kommunestyremøte.

Publisert 30.05.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Kommunen sender ut faktura fire ganger i året for kommunale tjenester knyttet til din eiendom. Neste faktura har betalingsfrist 30. juni.