Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Skoledokumenter på høring

20. juni skal oppvekstutvalget i Indre Fosen vedta flere saker om grunnskolene i den nye kommunen. Du kan komme med innspill til reglementene, retningslinjene og forskriftene de har foreslått, til postmottak@rissa.kommune.no senest 2. juni.  

Forslag til permisjonsreglement

Formålet med permisjonsreglementet er å sikre likeverdig behandling av søknader om permisjon og redusere omfanget av fravær i skolen.

Forslag til ordensreglement

Ordensreglementet gjelde skal gjelde for alle aktiviteter i skolens regi, uavhengig av sted. Reglementet gjelder også i skolens digitale rom, på skoleveien og på bussen til og fra skolen, og i skolefritidsordningen (SFO) så langt det passer.

Forslag til retningslinjer for oppfølging av fravær

Formålet med disse retningslinjene er bl.a. å hindre at elever opparbeider seg et høyt udokumentert fravær og være i forkant av f.eks. en begynnende skolevegring.

Forslag til lokal handlingsplan for skolebasert vurdering

Handlingsplanen beskriver hvordan skolene skal jobbe med kartlegging og oppfølging av elevenes kunnskaper og ferdigheter, hvordan de skal lage tilstandsrapporter og bidra under ekstern skolevurdering.
 

Sist endret 09.05.2017
Fant du det du lette etter?